Lørdag stod der endnu engang dimission på programmet for årets studenter på Niels Steensens Gymnasium. Tre års hårdt arbejde i gymnasiet skulle belønnes med et eksamensbevis der blev overrakt af Rektor Lise Baadsgaard Jepsen, overværet af studenternes familie, venner og klassekammerater. Det var nogle særdeles flotte eksamensbeviser, der blev uddelt I år. Gennesnittet ligger på 8.0, hvilket er langt over landsgennemsnittet.

Resultatet er særlig flot, fordi vi som skole sætter en ære i at tilbyde en solid gymnasial uddannelse til alle, også til dem der måske ikke har det bedste udgangspunkt. Vi tager os tid til at fokusere på den enkelte elev og kæmper for, at de alle må få den bedst tænkelige gymnasiale uddannelse. Det er derfor, vi måske i særlig grad også føler en stolthed over vore elevers meget flotte resultat i år.

Under dimissionen var der taler, musikalske indslag og udlevering af eksamensbeviser såvel som legater, og efter endt fotografering i skolegården, hvor klasserne blev fotograferet individuelt og samlet, startede turen rundt i byen. Nu skulle hvert enkelt hjem besøges, og i hvert hjem skulle der trakteres for de nybagte studenter.

For enkelte studenter betød det også en lille løbetur. Traditionen dikterer nemlig at man, hvis man får et 12-tal i sin afsluttende eksamen, skal ud og løbe efter hestevognen (i vores tilfælde lastbilen). I år var der særligt mange, der måtte løbe efter studentervognen.

Et stort tillykke skal lyde til jer alle med jeres flotte resultat. Vi kommer til at savne jer i dagligdagen, men glæder os over, vi kommer til at se jer igen som Alumni.

Her følger lidt billeder fra dagen, og vil du se mere, kan du finde flere billeder på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billederne herover er kun et udvalg fra dagen. Vil du se flere, kan du finde flere billeder på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook.