9e forside 9.e var fra mandag d. 17. december til onsdag d. 19. december på deres sidste retræte.
Allerede før vi tog af sted, glædede vi os utrolig meget til at tage på retræte. Dette var vores tredje retræte, og alle de tre øvrige gange havde vi glædet os til at komme, og været kede af det når vi skulle tage hjem igen, til skole – Øv! Klassen har set meget frem til at tage sammen til Hølkerup, da vores erfaring fra andre år, har været at det er noget af det fedeste som NSG tilbyder.
Retræten indebærer mange fælles aktiviteter, også kaldet moduler. I år har vi fokuseret meget på at træffe et valg. Så vi har set film, lavet skuespil, digte mm. I den forbindelse skulle vi relatere til, hvordan det er at tage et valg.
Hvert år vi har været med på retræten, har vi mediteret. Vores klasse elsker det så meget, at vi spurgte om vi ikke nok kunne meditere en ekstra gang. Meditationen er nemlig utrolig afslappende, og størstedelen af os falder i søvn.
Retræten er god til at samle klassen, og vi udnytter alle de ressourcer som vi for tilbudt som eksempelvis bordfodbold eller bordtennis. Alle er hele tiden sammen, og der er altid god stemning.

Se billeder fra retræten i galleriet