En af de mest glædelige dage på Niels Steensens Gymnasium er nok dagen, hvor 3g-eleverne skal op til deres afsluttende eksamen, og efterfølgende få deres huer på. Og selv om man i løbet af årene har set mange elever få den eftertragtede studenterhue, bliver man stadig blød om hjertet. For det er en dag fyldt med store følelser, spændt forventning, uro, forløsning og glæde. Ens for alle er stoltheden, hos både elever og forældre, over at have gennemført studiet, og at man nu har gjort sig fortjent til studenterhuen.

I dag var både smil og tårer, udtryk for den glæde og forløsning man føler, når man virkelig har kæmpet for noget, og kan se det afsluttet på en god måde. Resultatet af indsatsen er nemlig ikke udeblevet. Alle fik huer på, og det med nogle særdeles flotte karakterer skrevet på indersiden af pullen… helt i henhold til traditionerne. På lørdag får eleverne deres eksamensbevis ved dimissionen, og så er der et særdeles stort antal elever, der skal løbe efter studentervognene til de første stop på ruten… helt i henhold til traditionerne.

Et STORT tillykke til alle vores fantastiske elever med jeres nye studenterhuer!

Herunder følger et udvalg af billeder fra dagen, men vil du se flere er du velkommen til at besøge Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook.

Vil du se flere er du velkommen til at besøge Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook.