Der var masser af glædestårer på Niels Steensens Gymnasium i dag. De første studenter fik deres huer, og det med nogle særdeles flotte karakterer. Og uagtet karakterernes betydning, er det at blive student en meget stor og overvældende oplevelse for enhver. Års slid i timerne og derhjemme kulminerer i en sidste anstrengelse med eksamenslæsning og eksaminer. For de fleste er det svært at fatte man nu har fået en hue man har drømt om, og den markerer afslutningen på et stort kapitel i livet, og samtidig markerer den løftet om et nyt.

 

Traditionen tro mødte familien op for at modtage eleverne, når de kom ud fra deres afsluttende eksamen, og ofte var det et familiemedlem, der fik æren af at sætte huen på den nyudklækkede student. Der bliver fældet glædestårer, og uddelt en masse kram og lykønskninger, og dagen er bare et sandt overflødighedshorn af smil, lettelse og glade ansigter.

 

Vi, der har vores faste gang på skolen, glæder os sammen med de nyudklækkede studenter. Tillykke med Jeres flotte resultater og nye hue. Det er velfortjent! Vore studenter er nogle fantastiske unge mennesker, og vi ønsker dem al mulig held og lykke på deres fremtidige rejse gennem livet.

Herunder kan du se et udvalg af billeder fra dagen, og har du lyst til at se flere kan du finde dem på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er mange flere billeder fra dagen på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook