Kom til Gamle Elevers Fest den 2. november – og begynd med seniormiddagen!

Fredag den 2. november slår vi dørene op for dette års fest for studenter fra NSG. Den begynder kl. 18.30, og der er gratis adgang. Indgang fra Australiensvej.

Som et særligt tiltag for de alumner, der har rundet de 30 år (sådan da), arrangerer NSG’s Alumneforening en ”seniormiddag” på lærerværelset kl. 19. Indgang fra Skt. Kjelds Gade 3. Vi byder på tre retter, inkl. to glas vin for kun kr. 250.

I år er vi så heldige, at Daniel Abraham Basse (student 2009) har sagt ja til at krydre middagen med et par musikalske indslag. Daniel er sanger, sangskriver og lyriker i den københavnske trio Marshall Cecil, der lige nu spiller koncerter og festivaler i både ind- og udland. Daniel vil spille et par numre fra sit eget samt fra andre sangskriveres katalog og tale om, hvordan NSG har være med til at forme ham som menneske og som sangskriver.

Tilmelding til Gamle Elevers Fest senest tirsdag den 30. oktober til pc@nsg.dk

Tilmelding til seniormiddagen senest tirsdag den 30. oktober til pc@nsg.dk

Samtidigt indbetales kr. 250 til kontonr. 4180  4270526195 mrk. ”seniormiddag”.

Vi håber meget at se dig!  

PS: Tak til alle jer der har betalt kontingent for 2018. For alle andre kan det nås endnu. Send kr. 300,- til ovenstående bankkonto nummer mrk. kontingent Alumneforening. Hele kontingentet går til at hjælpe elever i vanskelige økonomiske kår.