Fredag d. 10. maj blev dørene på  Niels Steensens Gymnasium endnu engang slået op til den store Årsfest. Selv om selve formatet for årsfesten forbliver det samme år efter år, har årsfesten, bl.a. på grund af den store søgning til gymnasiet på NSG de sidste år, været opdelt. Som noget nyt i år, havde eleverne fra 6. til 9 klassetrin deres helt egen årsfest, og i fredags var det eleverne 10. klassetrin samt hele gymnasiet, der nu skulle holde årsfest, og det var en stor dag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eleverne ankommer kl. 17:30, viser deres billet og bliver registreret som ankommet, og så er de klar til at blive fotograferet på “Den røde løber”, en tilbagevendende begivenhed eleverne sætter stor pris på. Skolens fotograf står klar når eleverne ankommer til årsfesten, og fotograferer eleverne individuelt, som par, i små grupper af nære venner og veninder, hold og hele klasser. Der er en summen i den store gymnastiksal, mens – først 3g’erne derefter de øvrige årgange – tager opstilling for at blive fotograferet.

Herefter var der fællesspisning, med lækker mad i kantinen.

Og så kommer et af de store hovepunkter på programmet. For når man gennem flere års skolegang på NSG har oplevet skolens ældste elever gå indmarch i gymnastiksalen, er det med en særlig spændt forventning, årets 3g’ere står i mellemgangen og venter på overturen til Les Lancier.

 

 

 

 

 

 

Efter 3g’erne havde danset Les Lanciers, fik eleverne fra G10, 1g og 2g naturligvis også lejlighed til at danse Les Lanciers, og den lejlighed blev udnyttet, for der var jo – traditionen tro – konkurrencer de bedste kvadriller kunne vinde.

Når der blev for varmt i gymnastiksalen, fandt man udenfor, hvor man kunne køle lidt af.

 

 

 

I kantinen blev der også spillet op til dans, dels med et par af skolens lærere som DJ’s, dels med levende musik. Begge dele var en stor success. 

 

 

 

 

Hvis du vil se flere billeder fra festen kan det gøres på skolens side på Facebook: