I uge 15 rejste 2g. spanskholdet til det solrige Granada i Sydspanien, hvor turen bød på en blanding af kulturoplevelser, en lærerig sprogskole og et fantastisk fælleskab.

 

Ved ankomsten stod humøret allerede på sit højeste med spansk musik i bussen på vej til hotellet i hjertet af den smukke by. Hver formiddag stod programmet på undervisning i den lokale sprogskole, hvor de spanske lærere udfordrede os nok til at vi kunne mærke vores egen udvikling efter blot 3 dage. Der blev også arrangeret et møde med nogle søde spanske elever på vores alder, hvor vi fik et indblik i deres meget anderledes hverdag og kultur.  

 

Derefter fortsatte turen til de mange fascinerende seværdigheder som Alhambra, hvor man tydeligt kunne mærke det arabiske præg, og det famøse grottekvarter Sacromonte. Hygge, udforskning af byens kroge, fælles aftensmad og flamenco show stod selvfølgelig også på programmet.

 

 

Gennem hele ugen summede byen af god, spansk stemning. Gode spanske specialiteter som tapas, paella og selvfølgelig sangria gjorde det svært for os at forlade det skønne sted. Alt i alt har turen til Granada styrket spanskholdets sammenhold, og har ladet os opnå et højere fagligt niveau med mange skønne oplevelser.

 

 

 

Vi fra spanskholdet vil gerne sige tusind tak til Fredda og Marcus for en fantastisk tur i syden.

Skrevet af Jasmin, Sascha og Signe – 2.g spanskholdet