Fart på pisten, fut i skiene og ren hygge. Sådan kan vores studietur 8.-15. marts beskrives.

Vi startede ud med en 18 timers lang, hyggelig og søvnløs bustur. Vi havde hele overetagen for os selv, så vi fyldte den med høj musik, god energi og masser af lege. Da bussen endelig ankom til Østrig, var vi omgivet at et smukt landskab med snefyldte bjerge, tågede dale og snævre veje.

Efter en tur i morgenbuffeten, var vi mere end klar til at stå på løjperne. Gondolen førte os helt op til bjergets top, hvor alt det sjove skete. Vi blev sluppet løs på pisterne, men vi startede dog alle sammen ud på den blå bakke. Nogen var mere sikre end andre. Der var nogle fald hist og pist, men vi var gode til at hjælpe hinanden op på skiene igen.

9.e havde nogle fantastiske dage på pisterne. Dagene var solrige, og pisterne var dækket med frisk sne. Dog var der én dag, hvor blæst og snestorm forhindrede os i at komme op ad liften til bjerget. I stedet for at stå på ski den dag, var halvdelen af klassen i svømmehallen, og resten var hjemme på hotellet for at spille spil og bordtennisturneringer. Aftenerne var ren hygge, med spa, fitness og spil.

Det var en vellykket tur, og vi vil aldrig glemme den. Vi fik et mega godt sammenhold på turen, som forhåbentligt ville fortsætte. Mange af os snakkede på kryds og tværs, og vi lærte nyt om hinanden, for hver dag der gik.

Rasmus og Amit var de bedste lærere, man kunne tænke sig at få med på studieturen. Så tak til dem, for at arrangere sådan en fantastisk tur!

Skrevet af 9.e