Den 9. maj var der skole OL. Alle 6. og 7. klasser på Niels Steensen deltog i atletik undtagen os, for vi deltog i roning. Men selvfølgelig skulle vi lige øve lidt før, fordi vores skift var elendige, og der var ikke særlig mange, der kunne ro. Heldigvis kom Torben fra Skjold Roklub med en romaskine og nogle gode råd. Egentligt var vi ikke helt på udebane, fordi alle pigerne havde prøvet at ro et par gange i idræt, og fire fra klassen går til roning i deres fritid. Men vores skift sinkede os en del og vi faldt lidt meget af sædet. Det begyndte heldigvis at se lysere ud for klassen da vi havde fået øvet et par gange.

Så den 9. maj tog vi over på Østerbro stadion. Det startede med noget motionsløb og så gik vi ind i hallen med romaskinerne. Efter lidt tid kom H.K.H. kronprins Frederik ind og skulle prøve at ro. Nkechi fra vores klasse og to drenge fra en anden skole blev spurgt om de ville ro imod ham. Nkechi bankede de to drenge og var tæt på at slå kronprinsen.

Da det blev tid til vores heat satte vi os klar, og da der blev sagt GO drønede vi derudaf. De første 50 meter var vi lidt bagved, men vi endte med at slutte 1 min. og 42 sek. før de andre. Og vi gik direkte videre til A-finalen. Når man lige kiggede på tiderne fra det andet heat, var vi stadig hurtigere end de hurtigste.

Da vi kom til A-finalen, kom 6.C og heppede på os. Det startede med, at vi var lidt bagved, men vi fik indhentet det. Vi vandt og slog endda vores egen rekord med 12 sek. Så i juni skal vi videre til landsfinalen i Aarhus.

Skrevet af: Frida Wiene van Ooijen og Astrid Kirstine Kofoed 6.d