Det har været et spændende oplevelse og noget som jeg vil huske. HVORFOR? fordi det har været fedt at prøve noget nyt og være sammen med klassen på en ny måde.Det har været dejligt at være elektronik fri jeg føler selv at det har styrket sammenholdet og det var rart at komme væk fra hverdagen. HVORFOR? fordi så var man mere i selskab med hinanden og ikke mobilerne.Ikke alle ting har været perfekte men det kan man heller ikke forvente. En af de bedste ting var at spille badminton ude i solen, fordi man spilede en sjovt sport sammen hvor man var afhængig af hinanden og man skulle spille sammen. Selfølgelig var det nederen at der var undervisning men så var det til gengæld noget sjovt og hyggeligt undervisning, fordi det var en anerledes undervisning og der var mange lege. Da jeg kom tænke jeg til mig selv at det ville være en kedeligt ophold men jeg blev glædeligt overrasket

Jeg tager det vi har lært om ulve og giraf sprog med hjem, og så tager jeg også det vi har lært om misforståelser indenfor kommunikation.

Det vigtigste var at vi fik et bedre og stærkere fællesskab, som vi slet ikke havde før.

Retræten fungerende meget godt. Jeg kom ikke på værelse med nogen jeg havde ønsket, men dem jeg kom på værelse med, blev jeg rigtigt gode venner med.

Undervisningen har været rigtigt god, fordi det ikke er ligesom på skolen normalt. Man var mere aktiv og udenfor. Det synes jeg var rigtigt fedt.

Da jeg kom til retræten ville jeg gerne være sammen med dem jeg normalt er sammen med ovre på skolen. Men da vi ankom og havde været der i et par timer, begyndte jeg at være sammen med både piger og drenge, jeg ikke taler med – det var fantastisk og rigtigt hyggeligt.

Når jeg kommer hjem, vil jeg helt sikkert tage en masse med:

  1. At alt ikke behøver at være med mobilen.
  2. Jeg har lært en masse om kommunikation m.m.
  3. Vi har fået et fantastisk sammenhold i klasse som vi aldrig har haft før.

At nyde hinandens selvskab. At det er okay at tage en pause fra hverdagen uden at være doven eller sur. At man godt kan hygge sig med sine venner uden mobilen og at man skal tænke sig lidt over hvad man siger inden man bare siger det. 

Det har været rigtig hyggeligt og det er dejligt at få anderledes undervisning. Jeg har lært en masse om kommunikation.

KH. 6a, Jasmin & Sebastian