Kom og vær med når Niels Steensens Gymnasium søndag d. 22. maj 2016 kl. 14  indbyder alle studenter og ansatte til det første møde i NSG’s alumneforening. De tre år i gymnasiet har efterladt sig tydelige spor hos de fleste, og nu er lejligheden der til at finde ud af, hvad der siden hændte.  Er min dansklærer stadig på skolen? Hvad skete der med de andre i klassen? Savner de også ”ånden fra NSG?”

NSG studenter fra 1956, er du- eller kender du en på billedet? (Foto fra Dagens Nyheder)

NSG studenter fra 1956, er du- eller kender du en på billedet? (Foto fra Dagens Nyheder)

Niels Steensens Gymnasium er fuld af traditioner, og sådan har det været lige siden skolen begyndte i 1950. At være student fra NSG er at indgå i et livslangt fællesskab med lærere og ansatte, så kom og fortæl, hils på og tag tråden op igen.  Tag også gerne gamle fotos med, så vi kan få ansigter på navnene, og navne på de gamle årgange. Denne side er kun den spæde begyndelse til et aktivt og engageret forum for alle dem, der har været med til at gøre NSG til den succes, det er i dag.

Mange tidligere studenter har børn og børnebørn, der nu går på skolen. Så det handler ikke kun om gamle dage, men også i høj grad om nye visioner.  NSG’s alumneforening skal både være samlingssted og tænketank.  Vi skal værne om fortiden og bygge videre på alt det bedste ind i fremtiden. Det er endnu en grund til at være med søndag den 22. maj, når skolen slår dørene op. Vi mødes i Englesalen kl. 14.

Program:

  • Foredrag ved operachef Kasper Bech Holten (student 1991)
  • Reception og hyggeligt samvær
  • Stiftende generalforsamling for alumneforeningen

Tilmelding: Send en mail til pc@nsg.dk

NSG Alumneforenings billedarkiv

Studenter fra NSG. Er du- eller nogen du kender på dette billede?

Studenter fra NSG. Er du- eller nogen du kender på dette billede?

Vi planlægger at indsamle historiske og nyere billeder af livet som gymnasieelev og student på Niels Steensens Gymnasium. Vi har derfor brug for billeder såvel som informationer om, hvem der er på billederne. For visse billeders vedkommende har vi ikke engang et årstal, så det er vort håb, at NSG Alumneforening kan hjælpe med at finde billeder frem eller komme med informationer om billeder, vi allerede har.

Har du derfor billeder fra din tid som gymnasieelev på Niels Steensens Gymnasium, eller kan du bidrage med oplysninger om de billeder, vi fremadrettet løbende vil scanne og publicere, må du meget gerne kontakte arkivaren ved at skrive en mail til arkiv@nsg.dk.

Hold forbindelsen ved lige

NSG Alumneforening er også på Facebook. Er du tidligere student fra Niels Steensens Gymnasium, ville vi sætte pris på, hvis du ville “Synes godt om” foreningens side på Facebook.

Hvis du samtidig slår notifikationer til for vores side på Facebook, vil du automatisk blive informeret om opdateringer, arrangementer og andre tiltag fra foreningens side.

NSG Alumneforening på Facebook